JCB Dieselmotorok

JCB Motorok, ipari motor
A JCB a dízelmotor-technológia és az innováció terén világelső. Fókuszálva a dízelmotorok tervezésére, fejlesztésére, gyártására és értékesítésére, a különböző berendezések és alkalmazások számára. A JCB Power Systems "testre szabott komplett megoldásokat" kínál, amelyek minőségi, megbízhatósági értéket és teljesítményt nyújtanak a piacon.

Alap motorok

A Dieselmax és az Ecomax motorválaszték fejlesztése a JCB innovációs és minőségi hírnevére jellemző. Az alapvető vásárlói értékekre összpontosítva a nem közúti berendezések legjobb motorja lett. A JCB egyedülálló helyzetben van, ahol a mobil alkalmazásokhoz egy alapmotort tudunk biztosítani, amely anagyfokú megbízhatósággal, hosszú szervizintervallumokkal, nagy hatékonysággal és kiváló üzemanyag-fogyasztással rendelkezik.


Jellemzők:
Nagyfokú megbízhatóság
Hosszú karbantartási időközök
Magas hatásfok
Alacsony üzemanyag-fogyasztás
JCB Motorok, ipari motor

Generátor motorok

A JCB G-Drive motor Prime és Stand-by generátorokhoz a legjobb megoldás. Ezek használhatóak a világon bárhol beltéri vagy kültéri egységekben. A motorok ugyanazok a megbízható modellek, mint a JCB mobilberendezésekben.

Jellemzők:
Elérhető 50Hz és 60Hz
Hosszú karbantartási időközök
Egyszerű karbantartás
Nagy teljesítménysűrűségű négyhengeres motorok
Kivételes teherbírás - négy szelep hengerenként
JCB Motorok, ipari motor

Ipari motorok

A JCB ipari és mezőgazdasági motorok lehetőséget adnak az ügyfelek számára, hogy kihasználják a már világszerte elérhető motorokat, és kiegészítsék a teljes JCB által tervezett telepítőcsomagot. A teljes trópusi alumínium hűtőcsomagokkal, nagy teljesítményű szerelési lábakkal, nagy teljesítményű levegőszűrővel, integrált előtisztító rendszerrel, hidraulikus szivattyúval és PTO opciókkal, valamint kiváló minőségű elektromos kábelkötegekkel rendelkezik. A megbízhatóságot garantálja, hogy minden egyes tartó, rögzítőelem, kapocs és védőburkolat több ezer órás tartóssági vizsgálatnak van kitéve.

Jellemzők:
Alacsony tulajdonosi költség
Kivételes teljesítmény - a termelékenység növelése
Nagy nyomaték alacsony motorfordulatszámnál
Robusztus hengerblokk és egyedi kialakítás
Egyszerű mechanikus üzemanyagrendszer
Alacsony üzemanyag-fogyasztás

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.